Incompany

De Heftruck incompany cursus bestaat uit 2 onderdelen: een theoriedeel en de praktijkdag. De praktijkdag vindt op uw locatie plaats. Deze moet wel aan enkele specifieke eisen voldoen. Het voordeel van een Heftruck praktijkdag op uw locatie is dat de cursisten in een vertrouwde omgeving de praktijk oefenen en niet hoeven te reizen.

Hoe werkt het?

Heftruck- direct organiseert de Heftruck incompany cursus op dezelfde manier als bij de standaard open inschrijving. U bepaalt het ervaringsniveau van uw medewerkers en u kiest vervolgens of zij een Heftruck Basis cursus of Heftruck Herhaling cursus moeten volgen. Vervolgens bepaalt u de datum van de praktijkdag. U ontvangt van ons een offerte. Na acceptatie van de offerte krijgen uw medewerkers toegang tot de e-learning en een uitnodiging voor de praktijkdag met bijbehorende spelregels.

Theorie

De theorie kunnen medewerkers voorafgaand aan de praktijkdag volgen. Uw medewerkers leren op een interactieve en uiterst effectieve manier waar en wanneer het hen, of u als werkgever, het beste uitkomt.  De online cursus bestaat uit modules en oefentoetsen, een digitaal naslagwerk, en een online theorie-examen. In een gemiddelde studietijd van 4 uur leren uw medewerkers alles wat zij over het besturen van een Heftruck of Reachtruck moeten weten. Na het afronden van de online cursus zijn uw medewerkers goed voorbereid voor de praktijkdag.

Praktijkdag

Het praktijkdeel vindt vervolgens plaats op uw locatie. De praktijkdag start met een korte theorietoets waarvoor men moet slagen, gevolgd door controle en inspectie van het voertuig, rijden en opdrachten uitvoeren volgens CCV. Opdrachten die aan de orde komen zijn:

  • Verplaatsen van lasten
  • Parcours rijden met- en zonder last
  • Met een brede last door een smalle doorgang
  • Last laag opnemen en hoog wegzetten
  • Last hoog opnemen en laag wegzetten
  • Precisie stapelen
  • Parkeren van het voertuig

Onze ervaren instructeurs werken altijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Aan het einde van de praktijkdag horen uw cursisten of zij competent zijn bevonden. Binnen 2 weken na de uitslag ontvangen de geslaagde cursisten het persoonlijke Heftruck-certificaat.

Voor meer informatie kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.


Incompany offerte aanvragen